Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet

zaza zehra | Wednesday, May 20, 2015 | 7Comments |

Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet | Entah kenapa sejak seminggu dua ni nafsu asyik nak shoping jubah dan tudung instant je..kalau dulu barang makeup..sekarang barang makeup dah kurang nak pandang dah... sekarang asyik menjeling tengok jubah cantik-cantik je dan tudung-tudung instant... tunggu gaji pulak baru nak shoping lagi..muahahaha...

Zaza ada berkenan kat satu web online jubah dan dress ni.. selalu jugak cuci mata tengok tapi saiz yang zaza nak semua tak ada..memang tahap kecewa rasa nak terjun air sungai je mandi manda..

Tapi tadi bila ternampak update terbaru kat facebook page terus zaza tak buang masa, cepat-cepat grab..mula nya nak order color A635 baru je tengok lepas tu refresh web tu..eh tak ada dah.. melepas... lepas tu nampak color ungu A639 terus la zaza order.. Harga jubah dress ni hanya RM69 je tau..


Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Antara design yang cantik dan warna yang menarik hati zaza

Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Zaza grab baju jubah ni..ommm... lawa sangatttt..banyak warna tau yang buat korang tergoda nak beli


Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Mulanya berkenan corak ni..tapi saiz zaza tak ada.. bila dah beli yang jubah ungu tu..baru perasaan ada restok saiz..sedih mak nakkkk

Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Lepas dah order baju ungu... baru keluar design ni pulak...huwaaa...nangisss zaza...tolonglahh belanja zaza baju niii...cantik sangattttt


Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Warna ni pun zaza berkenan...zaza rasa nak grab semua yang zaza tunjukk ni..alahaiiii...tengok walet....ok tunggu gaji..mehmeh

Jubah Dress Murah Dari Color Blast Closet
Warna ni pun zaza suka... ohhhhhh rambang nya mata niiiiii...

Kalau korang tengok baju-baju dari Color Blast Closet ni memang cepat je habis saiz. Nak pulak saiz zaza saiz XS... zaza asyik usha asyik tak ada je..tapi rezeki kali ni dapat jugak order yang ungu tu... 

Banyak lagi corak cantik tau..kalau korang tengok pun..aduhhh..cair mata mesti nak klik beli...lepas ni jadi pembeli setia la zaza kat Color Blast Closet ni..sebabnya baju style dan corak macam ni tak pernah lagi zaza jumpa kat mana-mana setakat ni.. stok diorang pun terhad...eksklusif gituu..

Ok..kalau korang pun nak cuci mata dan beli...boleh layari :

Facebook : Color Blast Closet
WhattApps : 016 235 1265

Nak mudah dan cepat kalau tak nak saiz korang habis terus je order kat website.. oh ya baju dah dapat tadi..order semalam... walaupun ambil saiz paling kecil XS masih besar sikit..tapi tak pe la boleh repair... kain memang sedapppppp =)




Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland

zaza zehra | Thursday, May 07, 2015 | 12Comments |

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland | First maaf sangat tak dapat hadir ke majlis perkahwinan 2 orang rakan sekampung..kebetulan tarikh 2hb tu memang dah rancang nak pergi bercuti awal-awal dengan family. Apa pun tahniah untuk 2 orang rakan zaman sekolah tu.. insyaallah, nanti zaza berikan hadiah ya.. =)

Cuti kali ni jalan-jalan ke Cameron Highland. Ni first time zaza pergi. Kakak pulak dah biasa ke sana. Ke sana bercuti dengan kakak, abang ipar dan anak buah je.

Tak banyak tempat boleh pergi.. dengan hujan dan jem dipenuhi kereta.. perjalanan dari tempat zaza ke Cameron pulak ambil masa 7 jam.

Sampai je cari hotel untuk menginap. Banyak yang full mujurlah ada satu hotel RM250 untuk satu malam...

Esoknya, tempat utama yang dituju adalah Mardi. Jam 8 dah terpacak kat dalam Mardi tu..

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Selfie dengan kakak

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Mardi, Cameron Highland

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Jumpa je terus ajak selfie dulu..mehmeh


Seronok la juga sebab dapat tengok macam-macam tumbuhan dan pokok buah-buah.. tapi macam zaza biasa-biasa je sebab pernah berada dalam bidang ni..so dah biasa la tengok pemandangan tumbuhan dan pokok buah.

Tapi kan ada perkara yang tak disangka terjadi..masa ralit-ralit melawat kawasan nurseri, berselisih dengan seseorang yang zaza cam sangat muka dia. Dalam hati dah cakap eh..tapi nak tegur takut salah orang.. dua tiga kali juga la lalu sebelah je..

Sampai la terdetik hati nak pm dan tanya...sekali kann...memang betul..tak sangka dapat jugak jumpa dengan blogger Meeya Techik ni  http://akutechikmolek.blogspot.com/ .. rendah sikit je dari zaza...selamanya ni ingat kan Meeya ni umur muda lagi....rupanya sebaya... =)

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Bersama Blogger Meeya Techik 

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Ladang Teh

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Ladang Teh

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Pokok Katus..cantik dan pelbagai warna..

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Pokok Anggur 

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Salah satu kawasan menarik...

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Anak buah dan kakak

Jumpa Blogger Meeya Techik Di Cameron Highland
Bergambar di tepi pokok sayuran segar...

Lepas habis melawat Mardi dan berjumpa Meeya, kami pun cadang nak bergerak ke Brincang tengok pasar Brinchang tapi memandangkan jem terlalu teruk, kami berpatah dan terus je pulang...sambil menuruni cerun-cerun jalan sempat la ke ladang teh dan beberapa lokasi lain...

Sepanjang bercuti, langsung tak beli apa-apa pun...tangan kosong je..hahaha...sebab tak tau nak beli apa kat sana..

Oklah, ni je la cerita ringkas jalan-jalan ke Cameron Highland. Cukup la ni je gambar zaza kongsikan...kalau ikutkan nak tepek semua gambar kat sini..hehehe...jumpa lagiii...




Azanis Scar Serum Rawat Kulit Berparut

zaza zehra | Saturday, May 02, 2015 | 6Comments |

Azanis Scar Serum Rawat Kulit Berparut | Terima kasih buat rakan blogger Emma Diana kerana beri hadiah seunit Azanis Scar Serum untuk di cuba. Produk yang memang tengah hot sekarang ni.. dan rata-rata kalau korang tengok testimoni yang guna memang berkesan menghilangkan parut.

Apa pun kita kena la cuba dulu kan..ada orang pakai sekejap je dah hilang..ada  orang mungkin ambil masa sedikit.. So teruskan cuba pakai..

Sebelum cuba tu, kena la ambil tahu dulu  apa tu Azanis Scar Serum.....

Azanis Scar Serum Rawat Kulit Berparut

Azanis Scar Serum

Azanis Scar Serum adalah serum yang membantu menghilangkan parut-parut sama ada di muka dan badan yang berpunca daripada parut jerawat, parut akibat kemalangan ataupun parut disebabkan kulit yang sensitif.

Ia membantu melembabkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan di mana ia dapat memelihara sel-sel yang terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal.

Azanis Scar Serum ni dicipta khas dan sesuai untuk kulit jenis berikut :


  • Kulit yang berminyak
  • Kulit berjerawat bengkak dan bernanah
  • Kulit kemerahan
  • Mereka yang pernah menggunakan produk Hydrokuinon dan merkuri kerana lapisan Asid Matel kulit yang telah terhakis ( kulit sudah nipis )


Azanis Scar Serum Rawat Kulit Berparut


Azanis Scar Serum ini juga dapat membantu menyelesaikan masalah kulit warna tidak sekata dan masalah kulit wajah kering.

Sesuai diguunakan lelaki dan wanita. Namun hasil bergandung kepada tindakbalas pengguna itu sendiri.

Satu Botol Azanis Scar Serum boleh bertahan selama sebulan. Dan korang tak perlu ragu-ragu nak guna sebab Azanis Scar Serum ni telah mendapat kelulusan halal dari JAKIM



Cara Menggunakan Azanis Scar Serum

Cara menggunakannya mudah je, hanya sapu pada tempat yang berparut dua kali setiap hari. Pada parut yang baru, jangan disapu..tunggu sehingga luka sembuh dahulu. Jangan guna pada kulit yang luka.

Masa pakai tu korang akan rasa panas-panas sikit dan berangin. untuk parut di muka sapu nipis-nipis je tau..

Harga seunit Azanis Scar Serum ini hanya RM70 je... kalau korang nak cuba dan dapatkan Azanis Scar Serum ni boleh hubungi terus Emma Diana di 


Facebook : Emma Diana
WhattApps : 011 388 430 62


Boleh juga follow Emma di blognya http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/

Emma juga ada buat promosi harga. Untuk sehingga bulan 4 ni, promosi seunit hanya RM49.00 je tak masuk pos.

Haa, kalau nak beli harga promosi cepat-cepat la beli.. yang penting sentiasa follow Emma sebab dia rajin buat promosi harga..

Zaza pun tengah cuba..Insyaallah nanti tunggu review zaza macam mana... mungkin 2-sebulan nanti.. tunggu yaa...