30 October 2014

Botox Cream Mencantikkan Kulit Seperti Suntikan Botox


Kulit yang cantik memang menjadi idaman setiap wanita termasuk juga saya. Dengar pula sekarang ni hot dengan isu panas botox. Ia menjadi berita hangat di kalangan rakan-rakan. Ramai sedia maklum botox atau melakukan suntikan botox di wajah boleh mengundang bahaya. Namun kini anda tak perlu bimbang lagi kerana sebuah syarikat yang mengeluarkan produk kecantikan dan kesihatan MZ SECRET kini telah menghasilkan produk BOTOX CREAM

BOTOX CREAM adalah krim muka ( krim botox ) yang dapat membuatkan wajah anda lebih nampak muda, cantik dan satu-satunya botox yang selamat untuk digunakan. Ia dirumus khas untuk memberikan protein kolagen, memperbaharui sel-sel dan membuatkan kulit anda tegang sepeti suntikan botox.

Botox Cream Mencantikkan Kulit Seperti Suntikan Botox


Kelebihan Botox Cream

Botox Cream juga dapat membantu anda mendapatkan kulit yang cerah, menghilangkan jerawat dan jeragat, garis-garis di muka dan menghilangkan cela wajah.

  • Menegangkan kulit wajah
  • Melambatkan proses penuaan dan kulit kelihatan lebih muda
  • Menghilangkan garis halus di muka
  • Kulit nampak lebih putih secara natural
  • Kulit sekata dan tidak berminyak
  • Dapat menghilangkan jerawat dan parut 

Keistimewaan Botox Cream

Antara keistimewaan Botox Cream ini adalah :

  • Kesan penggunaan yang dapat dilihat seawal 14 hari
  • Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
  • Dijamin HALAL
  • Telah mendapat kelulusan dari KKM
  • Menawarkan pakej penghantaran secara percuma ke seluruh Malaysia
  • Tiada kesan sampingan
  • Jaminan wang akan dikembalikan
  • Dijamin akan sampai 2-3 hari bekerja di depan rumah


Botox Cream Mencantikkan Kulit Seperti Suntikan Botox


Cara Peggunaan Botox Cream

Cara pakai Botox Cream ni mudah je, anda hanya perlu sapukan di seluruh wajah pada waktu pagi dan malam.


Botox Cream Mencantikkan Kulit Seperti Suntikan Botox


Kelebihan dan keistimewaan Botox Cream ni buat saya rasa tak sabar nak  dapatkan produk ni dan cuba sendiri bagaimana hasilnya nanti. Harga yang ditawarkan juga berpatutan dan mampu milik. Hebat bukan?

Anda patut cuba produk ini. Sekiranya tidak berkesan, jaminan wang akan dikembalikan semula.


Cara Buat Tempahan

Sekiranya anda berminat untuk membuat tempahan, anda boleh menghubungi pengedar-pengedar di negeri anda. Berikut adalah senarai pengedar Botox Cream :



Tawaran buat anda yang ingin berniaga, Mz Secret membuka peluang kepada yang berminat untuk menjadi agen mereka. Jom rebut peluang untuk menjana pendapatan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk, harga atau sebarang pertanyaan untuk menjadi agen anda boleh layari :

Website : www.mzsecret.com
Facebook : Mz Secret Malaysia







29 October 2014

Bawal Satin Printed


Mengantuknya rasa.. sekarang ni kalau jam 12 tengahari mesti tak tahan mengantuk...sudahnya keje yang kena buat tertangguh...begitulah sejak akhir-akhir ni..

Dan tadi nak tengahari, siapkan menu masak kangkung goreng, ikan goreng, celur jangtung pisang cicah budu..memang berselera sungguh kalau ada budu..tu belum kalau ada petai dan jering, memang kegemaran..

Bila perut dah terisi ni kan..haaa..baru la syok nak shoping-shoping. Ada yang minat bawal satin tak? Jom dapatkan bawal satin printed. Macam-macam design menarik ada ada.

Ini beberapa design daripada 20 design yang ada...


Bawal Satin Printed Bawal Satin Printed

Bawal Satin Printed Bawal Satin Printed

Material : Hight Quality Satin

Measurement : Bidang 45

RM25.00 sehelai tak masuk kos penghantaran

Tak perlu iron sebab material ini bukan jenis cepat berkedut

Tak panas dan tak jarang malah mudah dibentuk

Jahitan tepi yang kemas


Bawal Satin PrintedBawal Satin Printed

Bawal Satin PrintedBawal Satin Printed

Nak tempah dan tengok lagi pelbagai corak menarik boleh ke Sini 

Tiada booking ya..siapa cepat dia dapat. Bawal satin ni memang laris. Kalau habis tak ada restok lagi ya..