28 August 2014

Business Card Murah - Blogger Nami Namia

Business Card Murah - Blogger Nami Namia

Tempahan kad bisnes dari blogger Nami Namia. Nami pilih tema pink dan merah. Tempahan sebanyak 100 keping. Menggunakan material art card dan matt lamination. Material yang berkualiti. Berminat untuk buat tempahan, boleh tanya saya di SINI

Jom kita kenal dengan Nami. Saya tak banyak tahu tentangnya. Berbual pun agak jarang. Tapi dia ramah orangnya. Lain-lain agak misteri sebab tak tahu sangat kisahnya.

Business Card Murah - Blogger Nami Namia


Merupakan pemilik blog namiacinta.com. Terjah SINI. Blog pun merah. Mungkin Nami suka dengan warna itu agaknya. Dan saya rasa dia macam garang sikit...hehehe..jangan marah...

Jumpa lagi...




26 August 2014

Business Card Murah - MummySupplementshop

Business Card Murah - MummySupplementshop

Tempahan kad bisnes dari kak Nurul Aqidah Azahar. Kak Aqidah tempah sebanyak 100 keping dengan tema hijau. Material art card + matt lamination.

Jom kita kenal dengan kak Aqidah. Merupakan salah seorang pengedar produk Shaklee. Seorang isteri kepada dua orang anak. Kat blog kak Aqidah banyak berkongsi tentang produk-produk Shaklee. Saya pun baru je tempah dengan kak Aqidah satu produk dari dia. 

Business Card Murah - MummySupplementshop

Selain berkongsi tentang produk Shaklee, kak Aqidah juga ada membuat review produk-produk lain. Kalau anda ada yang berminat nak tempah produk Shaklee, boleh hubungi kak Aqidah di talian 017 463 6210 atau email Aqidgirl_88@yahoo.com atau layari blog mummysupplementshop

Buat anda yang nak tempah kad bisnes, boleh tanya saya di SINI




24 August 2014

Vee Spray Untuk Wanita Dari Legacy Secret



Anda ada masalah bau di bahagian intim? Jom cuba dapatkan produk Vee Spray dari Legacy Secret. Saya dah pun dapatkannya. Bau Vee Spray ni pun best sangat. Memang best pakai. Nanti nak beli lagi..

Vee Spray mengandungi bahan-bahan seperti Air Suling, Glycerine, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Sireh, Ekstrak Aloe Vera dan Ekstrak Pueraria Marifica.


Vee Spray Untuk Wanita Dari Legacy Secret

Jom ketahui  fungsi bahan yang ada dalam Vee Spray Ini :

Air Suling digunakan sebagai medium pelarut bagi ekstrak herba dan glycerine. Glycerine pula bertindak sebagai antiseptik untuk melindungi bahagian intim wanita.

Ekstrak Manjankani pula membantu mengatasi masalah keradangan di bahagian faraj dan membantu menganjalkan otot-otot dibahagian faraj.

Ekstrak Sireh pula berfungsi sebagai antifungi dan banyak digunakan sebagai herba tradisional.

Aloe Vera pula berfungsi merawat jangkitan, masalah kulit dan merawat luka.


Kebaikan Menggunakan Vee Spray


  • Membantu melindungi keintiman wanita dari bau yang kurang menyenangkan dan membantu mengimbangi pH yang seimbang dibahagian tersebut.
  • Membantu merapatkan dan mengembalikan keanjalan otot faraj.
  • Mengurangkan keputihan dan kegatalan
  • Sesuai untuk wanita selepas bersalin
  • Membuatkan organ wanita rapat dan ketat
  • Mengurangkan lendir berlebihan
  • Menbuatkan miss V kelihantan lebih pinkish dan gebu
  • Untuk kesan lebih mujarab, amalkan pemakanan Harum Malam.

Cara Menggunakan Vee Spray

Mudah je cara nak guna Vee Spray ni, anda hanya perlu goncangkan terlebih dahulu, kemudian semburkan ke seluruh permukaan faraj terutama di lubang faraj.

Digunakan sebanyak 2 kali sehari. Di waktu pagi dan malam.

Dengan 30ml cukup untuk 70 kali penggunaan.


Harga Produk Yang Berpatutan

Harga yang ditawarkan amat berpatutan dan boleh dimiliki oleh sesiapa sahaja.

Semenanjung : RM33.00 sebotol
Sabah/Sarawak : RM39.00 sebotol

Harga yang dipaparkan tidak termasuk pos.

Cara Untuk Membuat Pembelian Vee Spray

Nak cuba? Anda boleh membuat pembelian atau ada sebarang pertanyaan tentang Vee Spray dengan melawati fanpage berikut :


Jangan tunggu lagi, Jom Cuba!!!







Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret

Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret

Pernah dengar produk kesihatan dari Legacy Secret?  Legacy Secret merupakan sebuah syarikat yang ditubuhkan pada 2007 yang mencipta dan mengeluarkan produk kesihatan dan produk pewangi rambut seperti Harum Malam, Vee Spray, Rose Hair Perfume, Secret Laxing, Radiant Skin Soap, Wira Malam, B'Vite, Glutawhite dan beberapa lagi produk lain.

Terbaru, Legacy Secret memperkenalkan beberapa ciri-ciri keselamatan bagi mengenalpasti sama ada produk tersebut asli atau pun tiruan.

Antara Ciri-Ciri Keselamatan Produk

Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret

1. Pengesahan melalui visual. Lihat perkataan LS dari sudut serong 15 darjah. Seperti gambar di bawah :

Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret
Pengesahan Visual

Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret
Lihat perkataan LS pada sudut serong 15 darjah

2.  Pengesahan melalui sentuhan jari. Apabila jari menyentuh pada label, anda akan merasai kesan cetakan timbul pada permukaan label tersebut. Lihat contoh gambar di bawah :

Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret
Kesan cetakan timbul pada label

3. Pengesahan melalui QR Wechat. Imbas kod QR tersebut dan maklumat produk akan diberikan kepada anda.

Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret
Imbas kod QR
Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret
Imbas kod QR
Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret
Penerangan mengenai produk akan diberikan

Untuk pengetahuan anda, kod QR hanya boleh diimbas sebanyak 5 kali sahaja. Sekiranya melebihi dari 5 kali, anda akan diberikan nombor telefon syarikat Legacy Secret untuk pengesahan produk.

Anda juga diingatkan untuk membeli produk original. Ingat!!pastikan yang original yaa...bukan yang tiruan.


Dibawah ini pula penerangan ringkas mengenalpasti produk Harum Malam sama ada original atau pun tiruan.
Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret


Ikuti Wechat ID : harummalam

Bagi anda yang ingin tahu dan nak cuba produk keluaran Legacy Secret boleh dapatkannya dengan melayari laman facebook berikut :


Anda juga boleh membaca tentang kebaikan produk Secret Laxing di SINI dan produk Vee Spray di SINI

23 August 2014

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger


iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger |  Jangan kata beli, nak sentuh pun belum tentu lagi..ternganga aje la bila tengok. Nak miliki tahun depan pun belum tentu, tapi kalau berusaha, pasti boleh dapat punya. Dan sebab keinginan itu jugalah, saya cuba cabar diri saya untuk sertai satu kontes bagi memenangi Iphone 5S yang menjadi impian saya dan juga rakan yang lain.

Dianjurkan oleh Denaihati.com. Cabaran untuk mendapatkan Iphone 5S ini perlu melalui beberapa tugasan. Entri ini merupakan tugasan pertama. Di mana peserta perlu menulis entri dengan tajuk iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger dan pengisian entri bebas.  Jadi saya kena rebut peluang ini...kena cuba dan terus mencuba.

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger
iPhone 5S yang bakal dimenangi

Hari ini ketika keluarga lain sudah tidur, saya gigih nak siapkan tugasan ini. Saat sedang menaip, terbayang saya alangkah saya mampu memiliknya. Alangkah seronoknya kalau iPhone ini saya yang punya. Saya suka merakam keindahan alam. Dengan iPhone ni, kalau saya dapat saya mahu mengambil gambar keindahan alam sepuas-puasnya. Boleh la saya kongsikan hasilnya di blog nanti. Tengok sajalah hasil kualiti gambar dari iPhone 5S ini. Cantik betul. Jelesnya saya..Entah bila saya boleh ambil gambar secantik begini.. maklum sajalah, telefon yang saya pakai sekarang pun biasa-biasa saja. Tak mampu menandingi kualiti yang ada pada iPhone 5S ini.

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger, kualiti gambar iphone
Kualiti Gambar - kredit Apple.com
kualiti gambar iphone
Kualiti Gambar - kredit Apple.com
Selain kualiti gambar yang cantik dengan kamera 8 Megapixel iSight, duel LED Flash, iPhone 5S menjadi idaman saya dan  rakan blogger yang lain kerana ciri-cirinya yang memiliki beberapa keistimewaan lain. Antaranya saya ringkaskan di sini 

Touch ID
  • Mempunyai Touch ID - iaitu pengimbas cap jari pada butang Home yang membolehkan anda unlock telefon tanpa perlu memasukkan kata laluan.
  • Mengandungi cip pemprosesan berasakan 64-bit melalui cip A7 - Akses lebih pantas dan sokongan grafik dua kali lebih cepat dan laju.
  • Menggunakan iOS -  sistem operasi yang menakjubkan. Mudah untuk pengguna mengakses dengan cepat dan pantas.
  • 4 inci retina display
  • 3 pilihan warna emas, silver ( putih ) dan kelabu
  • Berat 112gram
Kalau anda nak tahu selanjutnya mengenai ciri-ciri iPhone 5S ini, anda boleh baca di Apple.com : iPhone 5S specs

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger | Dengan beberapa ciri yang menarik, pastinya iPhone 5S menjadi kegilaan sesiapa sahaja untuk memilikinya termasuk saya.

Namun begitu, harganya yang agak mahal belum mampu untuk saya dapatkannya.

Apapun, saya pasti jenama Apple yang sentiasa mengeluarkan telefon yang canggih akan terus bersaing menghasilkan telefon berteknologi tinggi di masa akan datang.

Bagi anda pula yang ingin merebut hadiah tiga unit iPhone 5S untuk tiga orang blogger, jangan lepaskan peluang anda untuk menyertai cabaran kontes iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger  yang akan tamat pada 24/8/2014.

Apa yang perlu anda lakukan adalah :

1. Tulis satu entri bertajuk iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger. Pengisian entri adalah bebas.
2. Buat satu backlink ke enti Denaihati
3. Entri tidak kurang daripada 300 patah perkataan
4. Masukkan senarai penaja dengan backlink

Untuk maklumat lanjut dan cara nak sertai, klik di SINI

Selamat mencuba dan semoga anda berjaya...


Nota : Pemilik blog syuhada1981 yang merupakan salah seorang penaja kontes ini telah kembali menemui Ilahi. Mari kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah buat arwah semoga tenang dan baik-baik disana. Ameen.





blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

Jom meriahkan segmen mudah ini..Tamat 31/8/2014..nak join klik SINI

21 August 2014

Tempahan Vector Kartun Dari Helmy Razani


Pembaca blog saya ni kalau datang mesti pening sebab asyik bertukar-tukar je blog saya ni. Ini lah saya, memang tak tetap. Ada saja nak ubah sana sini. Kalau dulu header sebulan sekali bertukar. Kali ini tema blog pula saya tukar, dari ungu, saya tukar ke merah. Tapi merah tak kena pula dengan jiwa. Akhirnya hijau juga lah pilihan saya. tengok pula akan datang...entah apa pula yang bakal ditukar..hehe

Cuba tengok header saya. Hasil lukisan kartun yang menarik dari seorang designer hebat, Helmy Razani. Saya kenal pun bermula dengan rakan blogger Sheda Ucu juga. Dia yang tempah vector dengan Helmy Razani ni. jadi sebab berkenan tengok hasil lukisan dia, saya pun apa lagi...cuba la juga.

Tengok hasil vector lukisan saya. Cun tak? Dan saya dah pun jadikan vector gambar saya ni sebagai header dan juga watermark.

Tempahan Vector Kartun Dari Helmy Razani


Cuba tengok hasil lain. Sebenarnya banyak lagi. Memang hebat sangat hasil dari Helmy. Bagi saya, bukan senang nak hasilkan vector sebegini. Saya dulu pun pernah cuba juga melukis, hancussss....hehehehe...


Tempahan Vector Kartun Dari Helmy Razani

Suka betul tengok hasil lukisan dia. Buat anda yang nak tempah vector-vector begini boleh tanya terus Helmy di facebook  Helmy Razani atau Intagram hemly92razani.

Tempahan Vector Kartun Dari Helmy Razani

Tempahan Vector Kartun Dari Helmy Razani

Tempahan Vector Kartun Dari Helmy Razani

Vector ni juga boleh la anda juga untuk buat cetakan pada mug, cushion, button badge dan lain-lain. Bagi anda yang nak tempah kad bisnes, mug, button badge, kad Touch n Go boleh topup sendiri, cushion atau bantal dan lain-lain juga boleh tanya saya di SINI

Ok, kita jumpa lagi....senyum-senyum...