Menarik untuk dibaca :

29 November 2014

Dating Dengan Tersayang Di Merrybrown



Dah lama juga tak keluar jalan-jalan. biasa duduk rumah je. Maklumlah tak bekerja.. hehe.. duduk rumah makan tidur, tengok internet je keje nya. Bosan juga...

Baru ni sempat la keluar jalan-jalan. Kat sini bandar kecil je. Orang pun tak ramai dan tak sesak sangat. Keluar berjalan pun sebab teman seseorang. Dia nak beli barang. Ikut je la.. Alang-alang shoping sekali dan cuci-cuci mata.

Bila dah penat berjalan, perut rasa lapar. Maklumlah kalau nak keluar je memang tak makan dulu kat rumah. Pilihan makan dekat Merrybrown. Merrybrown ni yang saya suka sebab salad buah dia tu. Berbanding KFC guna sayur memang tak makan. Tapi yang Merrybrown ni, salad buah dan kentang putar makan la pulak.. Mengada-ngada kan? heheh

Dating Dengan Tersayang Di Merrybrown

Yang bestnya sebab ada sup cendawan. memang gemar juga. Dulu masa kerja kat Kuantan, selalu juga beli Sup Cendawan yang dah siap paket. Hanya bancuh dengan air panas je. Menyelerakan betul. Cuma bila dah duduk rumah kat kampung ni, dah memang jarang sekali nak makan macam ni.. Sebabnya malas keluar bandar..tak ada rakan yang nak ajak keluar...semua dah tinggal jauh-jauh dan adayang dah kahwin.. tinggal le saya masih bujang.. tunggu jugak orang minang..tak ada lagi.. 

Dating Dengan Tersayang Di Merrybrown

Sempat juga beli beg tangan. Beg tangan yang ada sekarang ni dah tak sedap pakai. Tengah masuk dalam kedai aksesori dan handbage, mata asyik jeling-jeling je beg tangan yang hitam ni.. cuba belek-belek yang lain tetap juga mata fokus yang ni..heheh...Jadi apa lagi..melayang la duit dalam walet.hahah..alaaaaa sekali sekala kan beli untuk diri sendiri...apa salahnya.. hehehe

Lepas dah penat dan dah beli barang..terus la balik rumah. 

oh ya..saya keluar ni dengan kakak. Teman dia beli barang makanan sikit. Hehehe... 

Oklah.. pening kepala tak hilang lagi... jumpa lagi ya... tata




28 November 2014

Tempah Kad Bisnes Murah


Sejak dua tiga hari ni, internet slow sangat. Nak update blog pun rasa malas..hehe..tapi mana boleh biarkan lama-lama tak update. Tak seronok pulak rasa. 

Oklah, nak kongsi kali ni dapat tempahan kad bisnes dari Junaidi dan Yatt. Siapa nak tempah boleh tanya saya di Sini

Tempah Kad Bisnes Murah

Tempah Kad Bisnes Murah

Tempah Kad Bisnes Murah

Ok lah, entri kali ni pendek sikit sebab kepala pening.. Dah lama tak datang pening. Baru je telan ubat...sekian, jumpa lagi..