16 September 2014

Filem The Maze Runner Yang Mesti Ditonton


Berkenan pulak dengan satu filem orang putih ni.. The Maze Runner.. baca sinopsis dia pun rasa tak sabar nak tonton.. Dah lama jugak tak tengok wayang ni...biasa langgan filem kat rumah je la.. tu pun dah lama jugak la tengok kat rumah je..

The Maze Runner ni seakan sama macam cerita Hunger Games. Kalau anda yang pernah tengok Hunger Games, memang best kan...

Filem The Maze Runner
The Mazer Runner - goolge

Kisahnya..seorang remaja comel nama Thomas bangun dari sebuah lif dan tidak mengingati apa pun melainkan namanya. Lebih 60 remaja lelaki dalam dunia tersebut yang hidup dalam serba kekurangan. Mereka menjalankan kerja-kerja bertani demi meneruskan kehidupan mereka.

Bagi Thomas yang berusaha menyuaikan dirinya dalam dunia tersebut..dia berusaha mencari dan merungkai segala misteri melalui ayat WICKED  yang sering hadir dalam mimpinya. Dalam masa yang sama, muncul Teresa, seorang gadis yang memberi Thomas beberapa klu untuk keluar dari dunia yang sedang dihadapinya..

Namun begitu, Thomas banyak melanggar peraturan ketika sedang mencari misteri tersebut dan menyebabkan beberapa rakan diantara mereka terbunuh.-kredit sinar harian

The Maze Runner
google
Filem The Maze Runner
goolge
Best kan sinopsis dia.. memang tak sabar nak tengok..tapi nak tengok kat pawagam memang tak ada masa la nak pergi..tunggu la beli cd nya tak pun kalau boleh tengok online seronok juga..sapa yang dah tengok filem ni? Kalau ada jom la kongsi dengan saya..kempunan nak tengok filem ni...kalau ada link-link tonton online..bagi tahu yaaa...


Tempahan Kad Bisnes Murah



Tempahan kad bisnes kali ini dari rakan facebook, Ezham I'dinazahar..sedap namanya. Design kali ini tak perlu fikir idea sebab Ezham dah bagi contoh design...senang ikut je.. Tema biru, hitam dan putih..berkenan pulak dengan design macam tu..

Tempahan Kad Bisnes Murah, design kad bisnes, business card, smart business card

Bila dah berkenan, jadinya....kebetulan kad bisnes sendiri pun dah nak habis, sudahnya...tercetak lah kat sendiri..warna warni...heeehee...saya memang suka warna warni kalu bab design... yang penting mesti kena ada hijau dan ungu..itu warna kesukaan...rasa ceria gitu..

Tempahan Kad Bisnes Murah, design kad bisnes, business card, smart business card

Sapa-sapa nak tempah, boleh la tanya saya di SINI. Material art card + matt lamination..jenis yang biasa digunakan dan berkualiti..

Mood malam ni rasa penat dan mengantuk sangat..tapi kena siapkan beberapa kerja..baru boleh rehat...jumpa lagi...