25 October 2014

Sabun Tomato Clear Skin - Bertindak Sebagai Pencuci, Masker dan Scrub


Kulit saya sekarang ni dah jadi sensitif kalau ada jerawat dan tangan gatal nak picit..lepas tu mula lah merah dan bengkak. Nak hilangkan balik merah dan bengkak tu pun berjam-jam. Kulit wajah saya ni tak menentu..kejap ok kejap licin...kejap berjerawat balik..biasa kalau licin tu sekejap je..kalau berjerawat berbulan lama..mungkin sebab stress juga dan campur-campur produk.

Sekarang ni saya cuba satu produk best.. sebab ada beli produk gincu dengan akak ni..jadi dia bagi la tester sabun tomato yang dah dipotong kecik...bila dah pakai tu..lepas gosok dan cuci muka, lembut sangat rasa.. sekarang kulit pun dah rasa nak licin..kena rajin selalu pakai baru dapat hasil yang memuaskan..maklum sajalah kulit saya memang agak susah nak pulih dari jerawat...setakat ni saya berpuas hati guna sabun Tomato Clear Skin ni..

tomato clear skin

Kalau tengok pun macam nata de coco...rasa nak makan je...baunya pun sedap..pendek kata sekarang ni saya berpuas hati la menggunakan sabun ni dalam seminggu..

Sabun ni saiz dia kecik sikit dari sabun dettol..tapi nak pakai, boleh dikerat 6,9 atau 12...jadi jimat la penggunaannya

tomato clear skin

tomato clear skin

Tomato Clear Skin diperkaya dengan vitamin A, C, E,Anti Oksidan dan AHA. 

Antara Fungsi Tomato Clear Skin Ini Ialah :

Vitamin A dan C - menghapuskan jerawat, mengimbangi lebihan minyak dan mengecilkan pori terbuka

Vitamin E - memberikan lembapan pada kulit dan menghapuskan kulit kusam. Menambah nutrien disamping melembutkan dan menghaluskan kulit

Anti oksidan - mengekalkan keanjalan kulit dan mengurangkan kedutan. Bebas dari radiasi uv. Kulit lebih nampak segar Sebagai agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik dan sensitif

AHA - mencerahkan kulit secara semulajadi. Menaggalkan sel kulit mati dan scrub semulajadi tanpa menipiskan kulit

tomato clear skin tomato clear skin

Cara penggunaan

3 dalam 1 - bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub

langkah 1 ( pencuci ) -buihkan sabun dan urut seluruh wajah dan bilas

langkah 2 ( masker ) - sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. Biar seketika

langkah 3 ( scrub ) - sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. Amalkan 2 kali sehari untuk kesan efektif. Boleh digunakan bersama CCO ( Corrector Cream Oil )

CCO - ini nanti saya terangkan di entri lain...

Antara testimoni yang dah gunakan sabun Tomato Clear Skin


tomato clear skin

tomato clear skin

tomato clear skin

Dan ini pula muka saya selepas menggunakan...maaf masa tengah syok guna sabun Tomato ni..saya tak ingat nak ambil gambar sebelum dan kulit tengah berjerawat batu...sekarang ni kulit dah mula kembali nak pulih dan licin..tak sabar rasa nak kulit cantik..kena rajin dan selalu guna...Insha Allah.. akan dapat lihat hasilnya...lagi pun tomato memang kita tahu baik untuk kecantikan dan rawatan kulit

tomato clear skin

Harga Tomato Clear Skin hanya RM40.00 termasuk pos. Buat rakan-rakan yang nak cuba Tomato Clear Skin ni boleh tanya saya di Sini







24 October 2014

Wideshawl Printed Murah



Lepas perut dah terisi dengan makanan, baru la ada sikit rajin nak update blog, sekarang ni kalau nak berjaya, kena betul-betul rajin dan fokus nak buat itu ini. Oh ya, dalam blog saya ni, saya dah tak pakai dah iklan nuffnang..sebab apa? biarlah rahsia kenapa tak nak pakai..heheee...

Oklah buat pembaca blog saya ni, untuk perempuan la..mesti ada yang suka pakai shawl kan? Saya pun penggemar Shawl juga..kalau dulu zaman belajar suka berlilit sana berlilit sini, sekarang ni dah kurangkan sikit lilit-lilitnya...pakai simple je...tapi bagi nampak kemas...


Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murahWideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah

Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah

Buat anda yang suka shawl, sini saya ada beberapa koleksi shawl printed yang cantik..macam-macam corak dan warna ada....Stok baru ni terhad. Siapa cepat dia dapat. Stok lain akan di update dari semasa ke semasa.

Saya berkenan dengan design wideshawl 616,617 dan 617... suka dengan corak bunga macam tu..tadi pun dah ada yang tempah dengan saya.


Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah

Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah


Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah
Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah Wideshawl Printed Murah, shawl, shawl murah

Harga wideshawl printed ni hanya RM15 sehelai. Anda boleh tengok beberapa lagi design lain di Sini dan boleh terus order  hanya inbox je saya di page zaza zehra

Nak tengok wideshawl stok lama boleh klik Sini sementara stok masih ada.

Jom cantik-cantik dengan shawl printed ni!!....